NewMan's Business Accelerator

ШТО САКАШ ДА ПОСТИГНЕШ ОВАА ГОДИНА?

Стекни најнови вештини на нашите Академии, аплицирај за платена пракса или специјализација во Америка или дознај повеќе за канцелариски простор и акцелерирање на Стартапи во Македонија и во САД

ПЛАТЕНА ПРАКСА И СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ПО СТРУКА ВО АМЕРИКА! ЗА СТУДЕНТИ И ДИПЛОМИРАНИ
АКАДЕМИЈА ЗА 3D АНИМАЦИЈА, MOTION CAPTURE И ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ (15-26 год.)
АКАДЕМИЈА ЗА STORYTELLING, АНИМАЦИЈА И ИЗРАБОТКА НА ФИЛМ (8-14 год.)