Одбери еден курс и добиј ваучер од 50% попуст | NewMan's Business Accelerator

Одбери еден курс и добиј ваучер од 50% попуст

3D Modelling, Animation & Visual Effects

Promo

Академија за 3D Моделирање, Анимација и Визуелни ефекти (со вработување)

Duration
29/05/2017 to 22/09/2017
Promo

ЊуМенс CoWorking Читална

Duration 25/09/2017
Promo

Академија за 3D Моделирање, Анимација и Визуелни ефекти (со вработување)

Duration
29/05/2017 to 22/09/2017
Promo

Advanced 3D Modelling (Maya)

Duration
20/02/2017 to 22/03/2017
Promo

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И SEO

Duration
09/02/2017 to 30/03/2017
Promo

JAVASCRIPT DEVELOPMENT FRAMEWORKS

Duration
28/02/2017 to 11/04/2017
Promo

ADOBE INDESIGN CC

Duration
16/03/2017 to 27/04/2017
Promo

Кариерно и животно советување еден-на-еден за девојки и жени

Duration
21/01/2017 to 23/12/2017
Promo

Кариерно советување еден-на-еден за средношколци и студенти

Duration
10/01/2017 to 23/12/2017