Академија за 3D Моделирање, Анимација и Визуелни ефекти (со вработување) | NewMan's Business Accelerator

Академија за 3D Моделирање, Анимација и Визуелни ефекти (со вработување)

Promo Duration

Њуменс Академијата во изминатите 2.5 години подготви и изведе обука за 46 млади лица во областите 3Д Моделирање, Анимација и Визуелни ефекти од кои 41 се стекнаа со ВРАБОТУВАЊЕ во една од најдобрите македонски компании и со можности и услови за понатамошен професионален напредок.


Програмата се реализира во соработка со компанијата со светско реноме и искуство на Холивудски проекти - ФХ3Х.

Во неа се вклучени 320 часа стручна обука и вежби реализирани од страна на ментори кои се врвни професионалци во индустријата, и тоа:
- Autodesk Maya Introduction
- Autodesk Maya Fundamentals
- Compositing Fundamentals
- Advanced 3D Modeling (Maya)
- Advanced 3D Texturing (Mud Box)
- Advanced 3D Rigging (Maya)
- Acting for Animators
- Advanced 3D Animation (Maya)
- Advanced Surfacing, Lighting and Rendering (Maya)

Наставата можат да ја посетуваат лица од 15 години до 40 години. Нема предуслови за претходно образование, може да имате завршено само средно или било кој факултет. Најбитно е да имате желба и афинитет за креативна работа, работа на компјутер и посветеност да се совлада материјалот.

Академијата ќе започне на 29 мај и ќе трае до втората половина на септември 2017 со пауза од 2 недели во текот на летото за летните одмори.


Редовната цена изнесува 1995 евра.

За ран упис следува 300 евра попуст. Преостанатиот износ може да се плати на 8 рати.


Повеќе информации на 072220484, 070365436 и contact@newmansba.com

Subject Mentor

Dragan Sretenovski

Dragan Sretenovski

Director of Rigging Department at FX3X
Marija Koneska

Marija Koneska

Lead Texture Artist at FX3X